Lili's Healthy Way | Какво произвежда нашият бранд?
422
page-template-default,page,page-id-422,theme-bridge,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-13.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Lili’s Healthy Way е компания, ориентирана към грижа за психичното здраве. Това, което ни вдъхновява е идеата, че човешкият живот е пряко зависим от психичните процеси. Ако не спим пълноценно, ако страдаме от депресия или тревожност, навярно  качеството ни на живот рязко ще се влоши. Възможно е дори да се стигне до инвалидизация на социалните занимания на индивида. В свят, в който само динамиката ни подсигурява оцеляване, това звучи страшно и пагубно. Както за личността ни така и за фактическото ни съществуване.

 

В търсене на отговори за това, как да балансираме психичните и телесните усещания, ние създадохме продукт, който за нас е ключът към пълноценен живот. СЕДАЛИЛ Ви позволява да живеете живота си на оборотите, които искате, без да имате негативните последствия от това, като безсъние, мрачни мисли, паник атаки и пр. Когато създавахме този продукт, ние искахме да балансираме процесите в човешкото тяло.

 

Всички ние имаме свой “буфер на стреса”, т.е. едно определено количество стрес, което можем да понесем и след това тялото ни дава сигнал, че има опасност за живота ни. Тези сигнали, се изразяват чрез поредица от симптоми- инсомния, натрапчиви, тревожни мисли, постоянна отпадналост, често боледуване, мисли за самоубийство, преяждане или пък изключване на цели дневни хранения, които създават драматични промени в телесното тегло. СЕДАЛИЛ успешно се бори с множество симптоми, за които главният виновник е невротрансмитерът серотонин, по-известен като “хормон на щастието”.

 

Редица процеси в човешкото тяло се контролират именно от този невротрансмитер. Серотонинът играе важна роля при регулирането на агресивността, телесната температура, настроението, съня, повръщането, кръвосъсирването, сексуалността и апетита. Освен това той има отношение към остаряването, ученето и паметта. Ниските нива на серотонин биха могли да бъдат причина за агресивно поведение, клинична депресия, мигрена, раздразнителен стомах, фибромиалгия и различни нервни разстройства. В нашата добавка СЕДАЛИЛ присъства аминокиселината 5-хидрокси-триптофан, която по естествен начин повишава нивата на серотонин, като няма странични ефекти. Нещо, което в класическите антидепресивни лекарства, по-известни като селективни инхибитори на реабсорбцията на серотонин, категорично отсъства. Те имат множество странични ефекти и противопоказания. СЕДАЛИЛ е натурален и безвреден антидепресант.

 

В нашата философия за здраве присъстват и доказалите своята ефективност, витамини и минерали. В свят, в който не можем да се доверим на качеството на храната, която консумираме ежедневно, както и не можем да си набавим толкова богато дневно меню, е необходимо да ги приемаме допълнително. Витаминният комплекс от В1, В6 и В12 се грижи както за вашето психическо здраве, така и за физиологичното Ви такова. СЕДАЛИЛ е обогатен с магнезии, който ще Ви възстанови след дългия работен ден и ще подкрепи съня Ви. Освен това ще се погрижи за подкрепата на имунитета Ви.

 

Lili’s Healthy Way работи само с натурални, стандартизирани и чисти субстанции, без опасни примеси, консервати, оцветители, без ГМО, лактоза и овкусители. СЕДАЛИЛ няма противопоказания и НЕ води до пристрастяване.

 

Lili’s Healthy Way е новатор в грижата за психичното здраве, защото е компания, създадена от психолог. А психологът добре разбира психичните страния. Доверете се на комбинираната грижа за здраве! Където и страданията на душата означават много…