Какво ни вдъхнови за производство? - Lili's Healthy Way | Седалил - натурален антидепресант
426
page-template-default,page,page-id-426,theme-bridge,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-13.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Брандът Lili’s Healthy Way e дело на Лилия Стефанова – психолог и психотерапевт. През 2016 година тя се сблъсква със сериозен за нея проблем – близка нейна роднина развива тежка инсомния. Като специалист в областта, тя е изправена пред сложна дилема как да постъпи. Докторите, с които работи, настояват за прием на психофармация – антидепресанти и бензодиазепини, класическа комбинация при подобни състояния.

 

Пациентката и роднина на Лилия,  има няколко съпътстващи заболявания- диабет, хипертония и бъбречна недостатъчност. Това сериозно притеснява младата психоложка и тя все повече се разколебава относно приема на традиционни хапчета. Множеството противопоказания за прием при подобни здравословни състояние не са за подценяване, а и предвид възрастта на нейната баба, тя преценява, че рисковете в тази ситуация, надвишават плюсовете.

 

Решава, че ще опитат да проведат терапия с прием на хранителни добавки. На тяхна отговорност. Първо се спират на суплементи с билки.  Класическите седативни билки обаче не дават нужното облекчение. Прилагат разнородни такива, лутат се по форуми и различни природни лечители, но за жалост тревожността и неспособността за заспиване продължават да тормозят баба й.

 

Опитват различни комбинации, но в крайна сметка нищо не потушава вече хроничното безсъние. Следващата им стъпка са добавки, рекламирани по телевизията. Различни миксове от витамини и минерали. В крайна сметка и те не подобряват състоянието на възрастната дама.  Тя продължава да не може да спи, което влошава общото й състояние.

 

Тогава, отчаяна и на прага да се съгласи с традиционната медицина, въпреки сериозните противопоказания в случая, Лили научава от нейни приятели за резултатите, които се постигат в Америка от една напълно безобидна аминокиселина- 5-хидрокси-триптофан (5-HTP) при инсомния. Тъй като безсънието и повишената тревожност там са често срещано състояние, изключително много се работи в посока на подкрепа на психичното здравето и съня с безвредни, натурални субстанции.

 

След множество проучвания в областта, Лили прилага буквално домашно приготвена смес с 5- HTP с микс от витамини. Сама изготвя рецептата, която дава на баба си. Ефектът е наистина впечатляващ. Роднината й започва да спи, първоначално нестабилно, но с натрупването на аминокиселината в тялото, сънят се нормализира.

 

В последтвие, видяли ефекта, приятели и познати на Лили искат да получат същата смес. Това поражда идеята да се създаде брандът и да се даде живот на новата, работеща хранителна добавка.

 

Няколко месеца след тоталното възстановяване на нейната баба, Лили решава, че ще създаде и патентова формулата, за да помогне и на други хора.

 

Производтвото се оказва дълъг процес, тъй като Лили е твърдо решена да вложи висококачествени сустанции и всичко да се прави при най-високи стандарти за качество. В крайна сметка, продуктът, носещ името на баба й- СЕДАЛИЛ, е вече факт и стотици хора откриват ефекта му. СЕДАЛИЛ съхранява цяла една човешка битка за здраве и живот, за любов и непреклонност пред трудностите.

 

Брандър Lili’s Healthy Way е пример, че животът може да ни направи създатели на велики неща, стига да не се отказваме и да да не спираме да даваме любов!