За Седалил - Lili's Healthy Way | Седалил - натурален антидепресант
362
page-template-default,page,page-id-362,theme-bridge,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-13.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Листовка

СЪСТАВКИ:

 

1 СЕДАЛИЛ капсула съдържа: Магнезиев оксид (Mg) – 100 mg/60 mg, 5 –  хидрокси-триптофан (5-НТР) – 50 mg, Витамин В1 (Thiamine hydrochloride) – 14 mg, Витамин B6 (Pyridoxine hydrochloride ) – 10 mg, Витамин В12 (Cyanocobalamin) – 30 ugr

 

Помощни вещества:

  • магнезиеви соли на мастни киселини 8 mg;
  • микрокристална целулоза 3 mg;

 

5 – хидрокситриптофан (5-HTP) се извлича от семената на дървесен храст в Западна Африка, наречен Griffonia simplicifolia. 5-HTP е естествено срещана в човешкото тяло аминокиселина, която е предшественик и метаболитен междинен продукт в биосинтеза на невротрансмитерите серотонин и мелатонин от триптофан.

 

5-HTP се превръща в серотонин с помощта на витамин В6, което е и причината да го добавим в СЕДАЛИЛ капсули. 5-HTP преминава кръвно-мозъчната бариера и съдейства за производството на серотонин. 5-HTP има свойството да действа като натурален антидепресант, тъй като повишава нивата на серотонин по естествен начин, който от своя страна е отговорен за доброто настроение.

 

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

 

СЕДАЛИЛ капсули е хранителна добавка, която допринася за поддържането на здравия сън без да нарушава физиологичните му фази. СЕДАЛИЛ капсули не предизвиква сънливост на другия ден и не пречи на концентрацията. Оказва благотворно действие върху нервната система. Поддържа нормалната психична функция при хора, подложени на интензивен стрес. СЕДАЛИЛ също така допринася за поддържането на нормално телесно тегло. СЕДАЛИЛ влияе благоприятно върху настроението. Подкрепя либидото. Не създава привикване.

 

ПРИЛОЖЕНИЕ:

 

Прилага се при хора, подложени на интензивен стрес, с цел да допринесе за поддържането на нормален сън, на нормалната психична и нервна функция. Благоприятства сексуалната функция.

ДНЕВЕН ПРИЕМ:

 

1 капсула 30 минути преди сън, на празен стомах. Препоръчително е да се изпие с пълна чаша вода.

 

СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ И ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ:

 

До сега не са известни странични ефекти. СЕДАЛИЛ капсули не трябва да се приема от бременни, кърмещи жени и деца до 12 годишна възраст. Не се препоръчва приема на 5-HTP с SSRI (блокери на обратния захват на серотонина).

 

УСЛОВИЯ НА СЪХРАНЕНИЕ:

 

На сухо, тъмно и проветриво място при температура от 5 до 25 градуса по Целзий

 

Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца!

 

Продуктът е хранителна добавка, не е лекарствено средство!

 

Не е заместител на разнообразното хранене!

 

Да не се надвишава препоръчания дневен прием!

 

Да не се използва след срока на годност, обозначен върху опаковката!

 

НЕТНО КОЛИЧЕСТВО:

 

Кутия 3 блистера по 10 капсули, 174 mg всяка капсула.

 

СРОК НА ГОДНОСТ: 2 години от датата на производство, посочена на опаковката

 

ПРОИЗВОДИТЕЛ: Произведено за: Lili’s Healthy Way – от „Гален Фарма“ ООД

Повече за СЕДАЛИЛ

Функция на психичната и нервна система

СЕДАЛИЛ капсули има благотворен ефект при депресия, тревожност, панически атаки, инсомния, намалено либидо, различни хранителни разстройства.

Нарушения на съня

СЕДАЛИЛ капсули подпомага по-бързото заспиване, по-дълбокия и пълноценен сън, не нарушава ествените ритми на съня. За постигане на оптимален ефект е необходим продължителен прием (между 6 и 12 седмици).

Затлъстяване

Приемът на СЕДАЛИЛ капсули подпомага до по-бързото засищане, съответно до редудиране на приема на храна и намаляване на общия калориен прием, което в крайна сметка води до поддържането на нормално телесно тегло.

Желание за въглехидрати

СЕДАЛИЛ капсули има благотворен ефект върху неутолимия апетит към въглехидрати. Дневната доза допринася за балансиран калориен прием, като влияе благоприятно на поддържането на нормално телесно тегло.

Алкохолизъм, наркомания

СЕДАЛИЛ капсули, приеман в комбинация с L-глутамин и D-фениламин в продължение на 40 дни, облекчава симптоматиката на страдащите от абстинентен синдром, свързан с алкохолизъм и различните видове наркомания (главно хероинова).

Фибромиалгия

Състоянието се характеризира с хронична и необяснима болка в ставите и мускулите, като приемът на СЕДАЛИЛ влияе благотворно на болковия синдром и броя на засегнатите стави и мускулни групи.

Болест на Паркинсон

СЕДАЛИЛ капсули благоприятства тремора.

Главоболие

СЕДАЛИЛ капсули благоприятства симптомите и подпомага пристъпите на мигренозното главоболие, като е ефективен и при главоболие с друга етиология (например тензионно главоболие).

Менопауза и предменопауза

СЕДАЛИЛ капсули благоприятства пристъпите на появата на горещи вълни. Има благотворен ефект върху симптомите на предменструалния синдром.