За нас - Lili's Healthy Way | Седалил - натурален антидепресант
330
page-template-default,page,page-id-330,theme-bridge,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-13.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Lili’s Healthy Way е компания, създадена от психолог и екип от невролози, психиатри и нутриционисти. Идеята ни е да се погрижим, по един натурален и напълно безопасен начин, за здравето на всеки, повярвал в силата на природата.

 

В търсене на отговори за функционирането на човека- психично и физиологично, Лилия Стефанова (психолог и психотерапевтвдъхновява един различен бранд. Ние вярваме, че в човека не можем да изолираме психичните процеси от физиологичните такива. Нашата философия е, че за да постигнем доброто здраве, е необходимо да се грижим паралелно и за двете системи. Човешкият организъм е една машина, която работи благодарение на много различни механизми.

 

Хармоничната дейност е възможна само при балансирането на психика и физика. А за да се постигне този съвършен баланс, се нуждаем от правилните помощници. Основавйки се на най-съвременни проучвания в областта на психологията, психиатрията,нутрициологията и неврологията, ние сме напълно убедени, че за правилна психична и физиологична функция и за постигане на оптимално здраве, са необходими редица вещества- витамини, минерали, аминокиселини, пробиотици, фибри, ензими.

 

Нашите продукти съдържат само натурални съставки, запазвайки тяхната максимална ефективност.

 

Lili’s Healthy Way избра да произвежда в България, защото вярваме, че тук можем да постигнем максимално качество на минимална цена, а и да подкрепим родното производство. Притежаваме всички стандарти за качество. Продуктите ни са изцяло натурални, без добавени оцветители, забранени консерванти, смесители, лактоза, ГМО. Вложените субстанции са от сертифицирани производители.

 

Ние сме винаги готови да отделим специално внимание и да консултираме клиента, за специфичните негови нужди, тъй като сме наясно, че всеки човек е различен.

 

Избирайки Lili’s Healthy Way Вие избирате:

 

– Индивидуална консултация за вашия проблем

– Правилна суплементация, която реално да работи за нуждите на организма Ви

– Различни варианти за покупка на продуктите

– Безкомпромисно качество на продуктите

– Достъпна цена и възможност за връщане на продуктите

 

Мотото на Lili’s Healthy Way e, че ние Ви показваме, а Вие откривате ползата от комбинираната грижа за здраве